søndag 13. november 2011

In-vitro Muscle Cells, det er hva som passer for Dinner

Interessante nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KuDWbvMgnzw/in-vitro-muscle-cells-its-whats-for-dinner:


wanzeo skriver "I løpet av det siste tiåret, har mange av oss opplevde utbredelsen av etikk i måltidene våre. setninger som vegetarianer, veganer, organisk, BST, GMO, har etc. blitt en del av vanlig dagligvarebutikk reklame. Den nyeste tillegg til listen over etisk ladet mat er in-vitro kjøtt eller kjøtt som ble dyrket i en petriskål, og var aldri en del av et levende dyr. Prosjektet har vært realiseres av Mark Post, en biolog ved universitetet i Maastricht i Nederland. Grown bruker animalske stamceller-celler i et næringsstoff medium, den nesten se gjennom strimler av muskel måtte stables nesten 3000 ganger å nærme tykkelsen på en burger. Praksisen lover å være mer humane, bærekraftig og effektiv enn konvensjonelt kjøtt, med en analyse tyder det ville "bruke 35-60 prosent mindre energi, avgir 80-95 prosent mindre klimagasser og bruk rundt 98 prosent mindre areal. I en verden der nesten halvparten av alle avlinger er brukt til å mate husdyr, en bevegelse mot kunstig kjøtt kan være uunngåelig. "

Les mer i denne historien på Slashdot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar